Bericht VanHoestotHoes

GOEDE DOELEN WEEK NIEUWSTADT

Komende week, van dinsdag 2 t/m zaterdag 6 april, gaan de collectanten weer op pad om de enveloppen met de invullijsten bij u te bezorgen. U heeft dan rustig de tijd om te lezen welke goede doelen u, met welk bedrag, zou willen steunen. Meer informatie over de deelnemende goede doelen kunt u vinden op onze website www.goededoelenweeknieuwstadt.nl.

Voor vragen of uitleg, kunt u altijd mailen naar info@goededoelenweeknieuwstadt.nl

De week daarna, van maandag 8 t/m vrijdag 12 april komen de collectanten de enveloppen met invullijst en uw bijdrage weer ophalen. Heeft u de collectant gemist? Dan kunt u mailen naar het bovenstaande e-mailadres of u kunt de envelop bij Boon’s Dagmarkt De Wit in de daarvoor bestemde collectebus deponeren. We hopen dat de deelnemende goede doelen, net als vorig jaar, weer mogen rekenen op uw steun! Alvast bedankt voor uw bijdrage.

Scroll to top