Bericht VanHoestotHoes

GOEDE DOELEN WEEK NIEUWSTADT

Beste inwoners,

Vele handen maken licht werk! Deze week gaan 57 collectanten op pad om de enveloppen met invullijsten voor de eerste Goede Doelen Weekbij u te bezorgen. Op de invullijst vindt u een korte toelichting over elk goed doel; op onze website (www.goededoelenweeknieuwstadt.nl) kunt u meer informatie vinden.  Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd mailen naar info@goededoelenweeknieuwstadt.nl

Van maandag 14 juni t/m vrijdag 18 juni komen de collectanten de enveloppen met invullijst en uw bijdrage weer ophalen. Heeft u de collectant gemist? Dan kunt u mailen naar het bovenstaande e-mailadres of u kunt de envelop, t/m zaterdagavond 19 juni, bij PLUS Peter en Antoinette de Wit in de daarvoor bestemde collectebus doen. We hopen dat de deelnemende goede doelen, net als vanouds, weer mogen rekenen op uw steun! Alvast bedankt voor uw bijdrage.

Scroll to top