Bericht VanHoestotHoes

GOEDE DOELEN WEEK NIEUWSTADT

Beste inwoners,

Vanaf komende week wordt met posters, vlaggen en banners aandacht gevraagd voor de start van de eerste Goede Doelen Week in Nieuwstadt. In de week van 6 t/m 12 juni gaan alle collectanten op pad om de enveloppen met de invullijsten in hun wijk te bezorgen. U heeft dan rustig de tijd om te lezen welke goede doelen u, met welk bedrag, wilt steunen.

Voor vragen of uitleg, kunt u altijd mailen naar info@goededoelenweeknieuwstadt.nl

Van maandag 14 juni t/m vrijdag 19 juni komen de collectanten de enveloppen met invullijst en uw bijdrage weer ophalen. We hopen dat de deelnemende goede doelen, net als vanouds, weer mogen rekenen op uw steun! Meer informatie over de goede doelen kunt u vinden op onze website www.goededoelenweeknieuwstadt.nl en op Facebook.

Scroll to top