Stichting Goede Doelen Week Nieuwstadt gaat de krachten bundelen.

Stichting Goede Doelen Week Nieuwstadt gaat de krachten bundelen. „Landelijke goede doelen hebben te kampen met een dalend aantal collectanten. Ook zitten mensen vaak niet te wachten om tien keer per jaar een collectant aan de deur te krijgen.”

In diverse Noord-Brabantse en Limburgse kernen zijn ze al bekend met het fenomeen. „In Nieuwstadt werd zo’n stichting ook stilaan noodzakelijk door een vergrijzing onder collectanten die tevens lastig te vinden zijn”, weet Thijs Wetemans. Hij maakte via zijn ouders in Kelpen-Oler kennis met de Goede Doelen Week. Samen met Nicole Renet-Hanssen en Josianne Mains-Moonen trekt hij de kar, ondersteund door de coördinatoren van de diverse goede doelen. De planning (als corona het toelaat) is om begin april 2021 tweemaal aan de deur te komen. De eerste keer met een invullijst en de tweede keer om de envelop met de ingevulde lijst op te halen.

Scroll to top